Kamp
Elk jaar organiseert GV MOVEO een kamp voor alle leden van de vereniging van 8 t/m 14 jaar. Spelletjes, sportief bezig zijn en plezier hebben zijn daarbij sleutelwoorden.

Grote Club Actie  
Elk jaar in september/oktober doet GV MOVEO mee aan de Grote Club Actie. Dit seizoen starten we op 24 september 2022. De leden gaan op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst is voor de vereniging, hiervan kunnen bijvoorbeeld nieuwe materialen worden aangeschaft in de gymzalen. Voor de leden die de meeste loten verkopen zijn er leuke prijzen. De Grote Club Actie bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom krijgt iedereen die 25 of meer loten verkoopt een medaille van de Grote Club Actie. Contact: gca@gv-moveo.nl

Sinterklaasfeest  
Voor de jongere leden organiseren we in de week van voor Sinterklaas in de eigen groep een Sinterklaasles, waarbij een pietendiploma gehaald kan worden. Ook in de lessen van de oudere leden kan iets georganiseerd worden.
Testdag selectie  
Elk jaar wordt er door de selectie leiding een test dag georganiseerd. Deze dag wordt gehouden voor de recreatiemeisjes om te kijken of zij in de selectie kunnen gaan turnen. Dit jaar is de test dag op zondag 11 september in de MoVer turnhal op de Kruyderlaan. Het is voor meisjes uit geboortejaar 2012-2017. Houd voor deelname/opgave voor de testdag de mail in de gaten en de posters in de gymzalen.


Onderlinge Wedstrijd  
Jaarlijks organiseert de vereniging de onderlinge wedstrijd om aan alle liefhebbers te laten zien wat er het huidige seizoen geleerd is tijdens de trainingen. Dit jaar staat de onderlinge wedstrijd gepland op 27 mei 2023, locatie Sporthal Merwestein.  

We zijn nog op zoek naar enthousiaste ouders die zich willen opgeven om te helpen met het opbouwen en afbouwen van de sporthal. Interesse? Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar  secretaris@gv-moveo.nl.